Wednesday, 13 May 2015

SMART TOOLS : ONLINE

 

WEBSITE SMARTTONEPLUS.COM


Saya tahu komitmen anda banyak, anak2, famili, kerja, macam2 lagi kan. Tapi anda mesti nak juga kalau ada SIDE INCOME yang simple dan mudah boleh buat untuk bantu perbelanjaan anda kan.


Hah... tawaran istimewa special untuk anda yang takde masa nak cari duit lebih, takde skill nak cakap, takde kenalan ramai2, tak tahu camana nak promote kat member2, takut & tak pandai nak present stori-mori..

TAPI, anda boleh "ONLINE", "www.smarttoneplus.com" pilihan tepat untuk anda.




KENAPA?

Replica Website :
Anda akan dapat satu website replika lengkap tentang program Tone Plus dan LINK PERSONAL untuk dipromot kepada member2 anda. Visitor yang daftar dari link anda akan terus di bawah network anda.

SmartSystem :
SmartSystem kami akan susun prospek di bawah network anda secara automatik. 

E-mail Marketing & SMS Blasting :
Sistem kami akan follow-up prospek anda secara berkala dengan email & sms. Anda hanya perlu promot member2 untuk daftar PERCUMA dalu, selebihnya sistem kami akan kerja untuk anda.

Affiliate Bonus :
Setiap ahli di bawah network anda setuju upgrade ke Tone Plus, bonus affiliate RM50 untuk anda. 

FB Support Group:
Anda akan dijemput bersama ke group kami untuk dapatkan info terkini, strategi dan tips secara berterusan. Sifu2 Tone Plus 4-5 angka juga ada bersama kami untuk apa2 nasihat & bimbingan. 

Advertising Tools:
Bahan2 promosi iklan bergambar, ayat2 promosi semua telah siap tersedia untuk anda.

Stock Management:
Anda tak perlu keluar modal untuk simpan stok, tak perlu buat penghantaran, tak perlu buat pendaftaran, semua itu kami akan uruskan untuk anda.
Mudah bukan... kerja anda hanya perlu "SHARE" link personal anda sajer di mana2 medium online anda (fb, tweeter, instagram, g+, linkedin, etc). Promot jer sebelum masuk office, time lunch, time minum2 petang, rehat malam2, mana2 jer yang anda suka. Kami tahu anda juga mesti ada strategi kreatif anda sendiri kan.




KRONOLOGI SMARTSYSTEM




1. Apabila anda mendaftar di web www.smarttoneplus.com, anda akan mendapat link personal smarttoneplus anda sendiri untuk dipromosikan.

2. Anda promosikan link smarttoneplus anda di mana-mana medium online seperti di Facebook, Tweeter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Blog, Website dll, terpulang kepada anda.

3. Apabila ada prospek klik dan mendaftar melalui link anda, secara automatic system akan susun terus di bawah rangkaian anda

4. Prospek yang yang mendaftar di bawah link anda, SmartSystem akan follow-up mereka melalui "E-MAIL" dan "SMS" secara berkala (auto) dalam tempoh 30 hari, untuk menerangkan dengan lebih detail manfaat dan kelebihan-kelebihan menggunakan simkad TonePlus.

5. Apabila prospek anda berminat & bersetuju untuk sertai Program Toneplus, mereka akan membuat pembayaran kepada pihak kami dan akan didaftarkan terus di bawah rangkaian anda.

6. Kami akan poskan terus simkad kepada downline anda.

SmartSystem akan kerja 96% untuk anda. Kerja anda hanya fokus untuk mempromosikan link anda sahaja. Bahan2 promosi juga admin dah sediakan untuk anda di support group kami. Hanya 4% kami perlukan tindakan promosi dari anda untuk TEKNIK ONLINE ini.


Kerja sistematik, smart dan masyukkkk....



KERJA SIMPLE, SMART, DAN MASYUKKK...

USHA2 TENGOK DULU & DAFTAR TERUS



------------------------------------------------------------------------------



KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI

PELUANG KEEMASAN INI
 TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN

No comments:

Post a Comment