Sunday, 21 June 2015

Tone Plus Mobile App

APLIKASI HANDPHONE TONE PLUS


Tone Plus Apps daripada SmartGroup, adalah aplikasi pertama yang dibnagunkan dan direka dengan funsi yang lebih spesifik khusus untuk kemudahan semua ahli-ahli Tone Plus selruh Malaysia. Aplikasi ini mengandungi kesemua maklumat-maklumat lengkap dan berita-berita terkini berkaitan dengan Program Tone Plus. 

Keperluan Tone Plus Apps:

Menjadikan setiap telefon pintar ahli-ahli sebagai sesuatu yang boleh saya istilahkan sebagai One Central Tone Plus Device (semua info di tangan).

Ahli-ahli Tone Plus tidak lagi memerlukan pelbagai bentuk device seperti komputer atau notebook untuk dapatkan maklumat, ia boleh dilakukan terus hanya di telefon pintar.

Tone Plus Apps ini telah dirasmikan oleh Chairman Tone Group,  Dato Syed Kamaruzaman sendiri di upacara perasmian SmartStation Branch Batu Pahat, Johor.  


CARA MUAT TURUN TONE PLUS APPS


Untuk muat turun (download) Tone Plus App, anda boleh dapatkan terus secara PERCUMA di fungsian PLAY STORE di handphone anda.

Taip "Tone Plus" by Paksu Garage atau

Klik link ini untuk download --> Download Tone Plus AppsPaparan di Google Play


PERISIAN TONE PLUS APPS


Setiap maklumat-maklumat & info lengkap Program Tone Plus telah dikategorikan mengikut format yang paling mudah (user friendly) untuk kemudahan capaian oleh semua ahli.CONTOH PAPARAN TONE PLUS APPS

SEBAGAI AHLI TONE PLUS
ANDA WAJIB INSTALL TONE PLUS APPS INI--------------------------------------------------------------------------------

Semoga Tone Plus Apps ini membantu sahabat-sahabat semua..KALAU BUKAN INI, APA LAGI

KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI

PELUANG KEEMASAN INI
 TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN

No comments:

Post a comment