Thursday, 18 June 2015

POTENSI PENDAPATAN DI TONE PLUS


Dengan menyertai Program Rujukan Komuniti Tone Plus, anda layak menikmati 4 jenis komisyen hebat yang ditawarkan oleh pihak syarikat (seperti yang dibincangkan di bahagian "Komisyen") kepada anda. Dan komisyen Tone Plus yang paling besar mampu memberi pendapatan kepada anda, adalah komisyen daripada topup ahli-ahli tajaan (13% Infiniti).

Lihat jadual potensi pendapatan anda di bawah, dalam masa 3 bulan sahaja anda mampu menjana RM30k secara pasif setiap bulan. Itu kalau 100% mengikut jadual, semua orang menaja 4 orang seminggu pengguna baru ke Tone Plus. Macam tak logik jer, sebab ada ahli yang boleh capai seminggu 4 orang, ada yg sebulan, ada yang 2 bulan, ada yg 6 bulan. 

Betul... katakan kita ambil 10% sahaja daripada komisyen yang tue, sebab ada ahli yang laju dan ada yang slow... ermmm dah RM3,000 sebulan, banyak tue, sapa nak bagi kan... guna handphone macam biasa, bulan-bulan masuk RM3,000.


Contoh pendapatan ahli Tone Plus...Tone Plus bukan skim cepat kaya, juga bukan skim MLM. Pihak syarikat Tone Plus tidak mendapat lesen AJL (MLM) daripada kementerian. Konsep Tone Plus lebih kepada simcard trading.

Cuba lihat Jadual di atas, bermula dengan RM54.75 sahaja komisyen yang dapat pada bulan pertama, santai-santai buat, konsisten sharing dengan femili kawan-kawan, hahhhhh komisyen bulan April 2015 telah mencecah RM42,999.71. Berapa banyak kenaikan komisyen setiap bulan.
Wowwwwww....

Itu kalau buat santai-santai, hujung-hujung minggu sahaja, kalau anda style rajin, gung-ho, gerila, banyak masa free, ilmu marketing pun banyak, pandai online, pandai closing face to face, ermmmm saya rasa RM14k tue anda boleh dapat dalam masa setahun sahaja. 

Pasif Income tue, 
Sharing, Daftar Tone Plus, Nikmati Komisyen Tanpa Henti Setiap Bulan


http://toneplusprepaid.blogspot.my/2015/06/tone-plus-blackberry-plan-blackberry.html


-------------------------------------------------------------------

** rujuk bahagian testimoni untuk lebih info tentang akaun-akaun ahlii-ahli yang sedang meningkat naik & berjaya .KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI

PELUANG KEEMASAN INI
 TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN


No comments:

Post a comment