Thursday, 11 May 2017

TEKNIK OFFLINE


Tak semua bakal prospek (pengguna handphone) boleh dicapai melalui teknik online. Ada juga yang tidak aktif berinternet. SO solusinya adalah melalui teknik offline. Ramai juga di kalangan ahli2 Tone Plus menggunakan teknik offline (tradisional) sebagai medium utama mereka dalam mengembangkan bisnes Tone Plus ini. 

Contohnya ahli2 yang mempunyai background, membuat sales secara face to face. Mereka telah selesa dan pakar dalam teknik ini. Katanya, melalui teknik ini, peluang/chances untuk close adalah lebih tinggi berbanding dengan teknik online.
Huraian tentang Teknik Offline ini, ada yang berdasarkan pengalaman dari beberapa teknik yang admin telah gunakan sendiri dan juga perkongsian lain dari ahli2 Tone Plus kepada admin. 

Anda boleh pilih, klik mana2 teknik offline di bawah berikut, yang anda rasakan sesuai dengan kemahiran/ kepakaran & masa anda, untuk mengembangkan bisnes Tone Plus ini...


1. Face to Face *updated

2. Edar Flyers

3. Bunting

4. Buka Booth

5. Survey

6. Preview
Untuk berjaya dalam Tone Plus ini mudah saja, anda perlulah clear, berapa target income yang anda nak setiap bulan @ setahun, dan anda perlu buat dengan fokus & bersungguh-sungguh, buat secara konsisten dan sabar dengan penolakan/ rejection. Insyaallah akan berjaya..

http://toneplusprepaid.blogspot.my/2015/06/blog-post_21.html


------------------------------------


BUAT SAMPAI JADI,
JANGAN ADA TAPI, JANGAN ADA NANTI,
BUAT, BUAT, BUAT, BUAT.. 


KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI..

PELUANG KEEMASAN INI
 TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN


No comments:

Post a Comment