Thursday, 11 May 2017

WhatsApp + FB Messenger

WHATSAPP + FB MESSENGER

WhatsApp & FB Messenger ini adalah medium conversation yang paling mudah, untuk kita berkomunikasi/bercerita tentang Tone Plus dengan prospek untuk proses closing untuk mereka sertai kita..

Rasanya semua pengguna handphone masa kini, dah ada aplikasi WhatsApp & FB Messenger dalam handphone mereka masing-masing. So, gunakan ia sepenuhnya.. mudah untuk kita nanti, nak copy & paste, skrip dan gambar-gambar promosi Tone Plus.. Melalui handphone boleh, pc/laptop pun boleh..

Berikut adalah 3 Cara Penggunaan WhatsApp & FB Messenger dalam proses untuk kita close prospek, untuk sertai Tone Plus.Cara 1: Iklan FB --> FB Messengger --> WhatsApp

Cara 2: Iklan FB --> WhatsAppCara 3: Contact List --> WhatsApp 
(Direct Approach)

Berapa jumlah senarai nombor femeli2 @ kenalan dalam handphone anda? Mesti banyak kan.. 100 orang?, 300 orang?, 500 orang?, atau mungkin yang ada 1,000 orang?.. sebenarnya, itulah semua "FRESH PROSPEK MUDAH" untuk anda.. prospek dari kenalan anda sendiri.. anda kenal mereka dan mereka juga kenal anda.. potensi untuk close adalah tinggi (trusted relationship).. tunggu untuk anda bercerita & sharing saja, close mereka untuk sertai Tone Plus..

Ok, anda follow dengan 2 langkah mudah di bawah..

Langkah 1: 
Buatkan satu list, senarai pendek nama mereka. Senaraikan mengikut keutamaan, dari prospek yang paling mudah yang anda rasa akan close dahulu dan ke yang seterusnya, sehingga habis semua nama contact list dalam handphone anda. Pecahkan/bahagikan kepada 5 orang prospek dalam sehari, yang anda akan promote/share tentang Tone Plus.. 

Langkah 2: 
Pilih contoh ayat pemula, copy & paste ayat dibawah.. Cara 4: FB Friends --> FB Messenger 
(Direct Approach)  

http://toneplusprepaid.blogspot.my/2017/05/teknik-online.html


------------------------------------


BUAT SAMPAI JADI,
JANGAN ADA TAPI, JANGAN ADA NANTI,
BUAT, BUAT, BUAT, BUAT.. 


KALAU BUKAN INI, APA LAGI
KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI..

PELUANG KEEMASAN INI
 TIDAK PATUT ANDA LEPASKAN

No comments:

Post a Comment